Profil

PROFIL

 Obiectul de activitate al societatii RENEWABLES CONSULTING  il constituie dezvoltarea de
 proiecte de producere de energie electrica din surse regenerabile:
  • microhidrocentrale
  • parcuri eoliene
  • centrale fotovoltaice 
  • centrale cu biomasa

Aria noastra de activitate se concentreaza mai ales in partea de vest a tarii, in Banat , dar si in  Transilvania.

Un cadru prielnic pentru asemenea investitii il reprezinta resursele naturale ale Romaniei pe de o parte si sistemul legislativ stabil, fondurile structurale, de mediu si eficienta energetica pe de alta parte, conditii menite sa stimuleze dezvoltarea de proiecte care pastreaza resursele naturale ale planetei, creand totodata noi surse de energie curata.

Asemenea proiecte, in noile condiții juridice si financiare necesita intr-o anumita masura o munca de pionierat, de deschidere de drumuri noi in aplicarea noilor proceduri si accesarea unor finanțări in premiera pentru tara noastră. Pe de alta parte, concurenta in acest domeniu este in inca in stadiu de formare.

Pentru a ne atinge obiectivele propuse am atras alaturi de noi o echipa compusa din specialisti si societati comerciale din domeniile necesare realizarii acestui tip de proiecte si anume: management, proiectare, tehnic, economic, energetic, constructii, imobiliar, logistic.

Cautam in continuare parteneri de afaceri si colaboratori care impartasesc aceleasi deziderate si doresc sa fie alaturi de noi in realizarea telurilor noastre.

Serviciile oferite